Det finns mycket att göra för barn i regionen.
Nästan alla utomhusaktiviteter är också lämpliga för barn. Men en dag med simning, till en lekpark eller djurpark är också möjlig.

Barnaktiviteter

Tigers Lekland in Skoved (Docksta)

Välkommen till Tiger, den vänligaste tigern i hela Sverige! Detta lekparadis för barn upp till cirka 10 år är lite annorlunda. Med en nick till de vuxna som kan roa sig i retro-arkaden eller på terrassen kan barn släppa ånga. Kör bil själv, segla i båtar eller spela på en av de många andra attraktionerna och spelen. Och så finns det naturligtvis det spännande spökhuset!
Tigers Lekland är en riktig sommarplats och ett fantastiskt resmål för familjer med barn!

läs mer
Simma
Fort Kodiak
Fort Kodiaks grundare – Benny Wahlberg – hälsar alla välkommen till den vildaste västern i Västernorrland.
Vid Butjärn i Bjärtrå byggs västernstaden Fort Kodiak. På plats finns pälsjägarlägret med Camp Ermine: en grillplats med utsikt mot Butjärnsberget. Indianbyn med den stora lägerelden: en given plats för trevlig samvaro. Hangman´s Square: torget där man kan tävla mot varandra i fortets 5-kamp i skuggan av galgen. The Grizzly saloon med 30 sittplatser har ett underbart primitivt utseende. The Cimmaron saloon med 60 sittplatser och en unik västernkänsla har även utrustats med vattentoaletter för er bekvämlighet. The Donner-camp är den mysiga grillplatsen inramad av prärievagnar.

Vi har miljön – ni tar med fantasin. Ta chansen att uppleva Fort Kodiak och vilda västern som den ska upplevas. Känn historiens vingslag i en fantastisk natur.
läs mer
Paardrijden
Hästgård Mosjö Stall är en hästgård där det finns möjligheter för alla som älskar hästar, ridning och körning. 
Här finns hästar, kor, lappgetter, höns, katter och ankor.
Jolanda och Marcel erbjuder ridlektioner, dagsutflykter, ridläger och kurser i hästhantering.
läs mer
Älgenshus: ontmoet de Eland

Cirka 130 km från Docksta hittar du Älgens Hus.

Skogens konung och övriga tama älgar på farmen ger dig ett minnesvärt inslag under semestern, mötet eller konferensen. Välkommen!

 

läs mer
Outdoor
Kultur
Barn
Vinter