Semesterlägenheter

Ovanför vår butik hittar du 3 rymliga semesterlägenheter där du kan njuta av en underbar tid vid Högkusten. Våra lägenheter är centralt belägna i Docksta inom gångavstånd från ICA och busshållplatsen. Alla lägenheter har fri utsikt över havet. Lägenheterna har alla en egen eller delad balkong och det finns en rymlig trädgård med sittplatser och fruktträd där du kan njuta av. Det finns gott om gratis parkeringsplats. Färjan till Ulvön går inom gångavstånd och liften till toppen av Skuleberget, Naturum och Skuleskogen nationalpark ligger i närheten. Du kan enkelt nå oss via E4, ta motorvägens norra eller södra utgång och du hittar oss direkt vid Dockstavägen 31, mittemot fotbollsplanen.

Alla våra lägenheter totalrenoverades 2019 och utrustade med all modern komfort, som gratis Wi-Fi, smart TV, diskmaskin och bekväma sängar. Husdjur är välkomna! För barn har barnstolar, barnsängar etc. tillgängliga på begäran gratis och även leksaker finns tillgängliga. Alla lägenheter har en annan design men har samma standard. Fastigheten är centralt uppvärmd. Alla lägenheter vetter direkt mot havet.

Stor lägenhet / 2 till 6 personer
Denna lägenhet ligger på första våningen men kan nås bakifrån via bottenvåningen med egen ingång utan trappor. Layout: Ingång med hall med garderob. Mycket rymligt vardagsrum med en sittgrupp med tillräckligt bekväma sittplatser för alla och ett separat rum med bord och stolar. Rymligt kök med stort kylskåp med frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, elektrisk spis och komplett kök. Matbord med 6 stolar. Sovrum med stor dubbelsäng. Separat toalett. Sovrum med stor dubbelsäng och en våningssäng. Badrum med dusch och toalett. Lägenheten är över hela bredden med en så kallad inglasad altan, en helt glas-täckt balkong med havsutsikt där du kan koppla av från den första solstrålen.

Lägenhet 2 till 4 personer 
Denna lägenhet ligger på andra o våningen, men kan nås via en enda trappa bakifrån. Layout: Gemensam hall med tillgång till balkongen. Hall med garderob. Rymligt vardagsrum med bekväm sittgrupp med smart TV. Direkt utsikt över havet från vardagsrummet. Rymligt kök med stort kylskåp med frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, elektrisk spis och komplett kök. Matbord för 6 personer. Badrum med toalett och dusch. Sovrum med stor dubbelsäng och våningsäng.

Lägenhet till 2 personer (med bäddsoffa till 4 personer)
Denna lägenhet ligger på andra våningen men kan nås via en enda trappa bakifrån. Layout: Gemensam hall med tillgång till balkongen. Hall med garderob och tillgång till badrum med dusch och toalett. Kök / matrum med kylskåp, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, elektrisk spis och komplett kök.  Sovrum med stor dubbelsäng och bäddsoffa och smart-teve. Havsutsikt.