INCHECKNING

Din lägenhet finns färdig för incheckning från kl. 15:00 på ankomstdagen. Vi finns in vår butik Jeltsjes Chokladpraliner under öppettider. Vill du checka in utanför vara öppettider går det också bra. Då lägger vi en nyckel åt dig i vårt nyckelskåp. Du får ett meddelande från oss på ditt mailadres med instruktioner.

UTCHECKNING

Du disponerar rummet fram till kl. 11.00 på avresedagen.

Utcheckning sker, om inget annat har avtalats, genom att du återlämnar samtliga nycklar till oss. Du som gäst är ansvarig för att hålla ordning på rumsnycklarna under vistelsen. Om en nyckel saknas vid utcheckning kommer vi att behöva debitera er kostnaden för lås byte.

BOKNINGSBEKRÄFTELSEN GÖR DIN BOKNING BINDANDE

Som gäst hos oss får du alltid en skriftlig bekräftelse på din bokning via mail. Läs igenom bekräftelsen noga och se att allt (datum, priser, antal gäster etc.) överensstämmer med hur du vill ha det.

BETALNING

Bokningssumman debiteras 14 dagar innan den planerade ankomstdagen. Debitering sker till det kort som du har angivet i samband med din bokning. Saknas kortuppgifter kommer vistelsen i stället att faktureras.

Alla våra priser inkluderar 12% moms. Lakan och handdukar ingår. Detsamma gäller slutstädning av lägenheten.

STÄDNING

Slutstädning inkluderas i bokningssumman. Som gäst behöver du endast diska upp efter dig, slänga soporna och ta ur sängkläderna ur sängarna. 

OM DU BEHÖVER ATT OMBOKA ELLER AVBOKA

Om du får ändrade planer och behöver avboka ditt rum kan du göra det utan kostnad upp till 14 dagar innan den planerade ankomstdagen, därefter debiteras hela summan. Debitering sker till det kort som du har angivet i samband med din bokning. Saknas kortuppgifter kommer vistelsen i stället att faktureras.

TRIVSELREGLER

För allas trevnad är våra lägenheter rökfria. Rökning är inte heller tillåtit vid den inglasade altanen. Rökning är tillåtit på uteplatserna / trädgården.

Husdjur är välkomna i lägenheten. Vänligen anmäla att du tar med din hund. Vi hanterar en avgift av 150 kr. för extra städningskostnader. Vi har hundsäng och matskål tillgängliga. På tomten finns också en hund bur du får använda. Det är inte tillåtit att lämna ditt husdjur ensam i lägenheten.

Var varsam om möbler och andra detaljer i rummet. Som gäst är du fullt ut ansvarig för alla eventuella skador som uppstår på boendet och dess inventarier under vistelsen och förbinder dig att ersätta dem.

Fester / sammankomster är inte tillåtna. Du får inte heller låta fler personer övernatta i lägenheten än de som angivits i samband med bokningen.

OM VILLKOREN INTE FÖLJS

Vi hoppas att de raderna som följer här aldrig ska komma till användning. Men vi vill ändå göra det tydligt att vi som uthyrare har rätt att avbryta din bokade vistelse med omedelbar verkan om du som gäst eller någon annan i ditt sällskap uppträder störande, begår skadegörelse i boendet eller i området runt omkring.

Om detta händer måste du och ditt sällskap omedelbart flytta ut utan rätt till någon återbetalning av hyresbeloppet. Vi förbehåller oss rätten att vid en omedelbar uppsägning även kunna låsa rummet och avlägsna era tillhörigheter. Uthyraren ansvarar inte för kvarglömda saker.

FORCE MAJEURE

Ibland händer saker som varken vi eller ni kan råda över. Därför har vi båda rätt att frånträda bokningen om den inte kan tillhandahållas på grund av krigshandlingar, naturkatastrofer, arbetsmarknadskonflikter, längre avbrott i vatten- eller energitillförseln, eldsvåda, eller andra liknande större händelser, som ingen av parterna kunnat förutse eller påverka.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

För att vi ska kunna ge dig bästa service och fullgöra våra uppgifter enligt aktuell lagstiftning ber vi dig att lämna ifrån dig namn, adress, telefonnummer och mailadress när du bokar ett boende hos oss. Vi ber också om dina kortuppgifter för att garantera bokningen. Genom att du slutför bokningen samtycker du till att vi behandlar uppgifterna, vilket i praktiken innebär att de lagras i vårt bokningssystem. Uppgifterna används enbart för att komma i kontakt med dig med anledning av din bokning. De kommer inte att användas för marknadsföring utan ditt uttryckliga samtycke och du kan känna dig trygg med att vi aldrig säljer dem vidare till tredje part. Dina personliga uppgifter är dina och integritet är viktigt för oss.

Om du, efter din vistelse, önskar att vi plockar bort dina personuppgifter ur systemet är det därför bara att du skickar ett mail till oss så raderar vi dem omgående. Om inte så spar vi uppgifterna enligt ovan inför nästa gång du bokar.

Download bokningsvilkor